Η κατάσταση της υγείας των ασθενών με ευλογιά των πιθήκων στην Κύπρο - Έχουν εντοπιστεί οι επαφές τους

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών με ευλογιά των πιθήκων στην Κύπρο -  Έχουν εντοπιστεί οι επαφές τους

Είναι καλή η κατάσταση της υγείας των προσώπων που προσβλήθηκαν από ευλογιά των πιθήκων στην Κύπρο, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, μετά το τέλος της σύσκεψης στην οποία παρακάθισε με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής (ΣΕΕ), την Παρασκευή, στο Υπουργείο Υγείας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χατζηπαντέλα ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή, προσθέτοντας ότι έχουν εντοπιστεί οι επαφές, οι οποίες θα κληθούν για εμβολιασμό. Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα προσέλθουν για εμβολιασμό για να προστατευθούν οι ίδιοι και οι συγγενείς τους.

Ερωτηθείς αν υπήρξε αλλαγή στον αριθμό των περιστατικών που εμβολιάστηκαν κατά της ευλογιάς των πιθήκων, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «είναι τα άτομα που είχαν εμβολιαστεί την προηγούμενη φορά».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE