Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Κλειστή είναι από τις 3.20 το απόγευμα της Παρασκευής, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, σε σημείο λίγο μετά την έξοδο προς Επισκοπή, λόγω ακινητοποίησης φορτηγού οχήματος, που παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Η κυκλοφορία διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Κανονικά η κυκλοφορία - Άνοιξε η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Είχε ακινητοποιηθεί φορτηγό λόγω μηχανικής βλάβης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE