«Είμαι ευγνώμων» - Το μήνυμα Ζελένσκι προς Ερντογάν

«Είμαι ευγνώμων» - Το μήνυμα Ζελένσκι προς Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα μετά τη συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την «προστασία» του και την «υποστήριξή» του.

«Συζητήσαμε την ανοικοδόμηση της χώρας μας μετά τον πόλεμο. Η υλοποίηση των συμφωνιών θα ενισχύσει την Τουρκία και την Ουκρανία. Είμαι ευγνώμων για την προθυμία του να προστατεύσει το Χάρκοβο και τα περίχωρά του. Είμαι ευγνώμων για αυτές τις διαπραγματεύσεις και την υποστήριξη», σημείωσε ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE