Αδιανόητο έγκλημα στη Βρετανία: Σκότωσε τη γυναίκα του την πρώτη νύχτα του γάμου και την μετέφερε νεκρή σε βαλίτσα

Αδιανόητο έγκλημα στη Βρετανία: Σκότωσε τη γυναίκα του την πρώτη νύχτα του γάμου και την μετέφερε νεκρή σε βαλίτσα

Αδιανόητο περιστατικό φρίκης σε βάρος γυναίκας εκτυλίχθηκε στη Βρετανία, με έναν άνδρα να δολοφονεί τη σύζυγό του την πρώτη του γάμου. Μετά την αποτρόπαια ενέργεια τοποθέτησε τη νεκρή γυναίκα σε μια βαλίτσα την οποία πέταξε πίσω από θάμνους κοντά στο σπίτι του θύματος στο Δυτικό Γιορκσάιρ.

Στον δράστη έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 ετών.

Η υπόθεση αυτή της συζυγοκτονίας θεωρείται από τις πιο στυγνές των τελευταίων ετών.

Η σορός της 52χρονης Ντον Γουόλκερ, που ήταν γιαγιά, εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες αφότου παντρεύτηκε τον Τόμας Νατ, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους

Όπως έγινε γνωστό στη δικαστική αίθουσα, ο θύτης έβαλε το πτώμα σε μια ντουλάπα προτου το μεταφέρει στη βαλίτσα.

Μάλιστα, προχώρησε σε αποσύνθεση του άψυχου σώματος σπάζοντας τα κόκαλα για να βάλει τη νεκρή γυναίκα στη βαλίτσα.

Στο παζλ της φρίκης περιλαμβάνονται και τα ψέματα του συζυγοκτόνου προς την οικογένεια της 52χρονης στην οποία παρουσίασε μια διαστρεβλωμένη εικόνα βασισμένη, μέσα από μηνύματα, στα δήθεν ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η γυναίκα.

Ατάραχος, δε, αμέσως μετά το στυγνό έγκλημα ο δράστης γιόρταζε το Χαλοουίν...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.