ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Κρίσιμες συσκέψεις για το ασφαλτικό - Στο Τρόοδος το Υπουργικό Συμβούλιο

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Κρίσιμες συσκέψεις για το ασφαλτικό - Στο Τρόοδος το Υπουργικό Συμβούλιο

Συσκέψεις, συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλες συναντήσεις θα έχει την προσεχή εβδομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέα Ιωσήφ.

Στην ατζέντα του Προέδρου Αναστασιάδη περιλαμβάνονται ανοικτά ζητήματα για τα οποία η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον.

Τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στην εξοχική προεδρική κατοικία στο Τρόοδος. Της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου θα ακολουθήσει γεύμα που παραθέτει το προεδρικό ζεύγος στα μέλη της Κυβέρνησης.

Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9.30 και στις 11 το πρωί έχουν προγραμματιστεί δύο συσκέψεις στις οποίες θα συζητηθεί το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου. Στην πρώτη σύσκεψη κλήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού. Στη δεύτερη σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι κοινότητες της περιοχής Μιτσερού. Στις συσκέψεις θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί σε δείπνο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού.

Την Κυριακή, 28 Αυγούστου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα – τομεάρχη της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Παρίδη, στην Αναφωτία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top