ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεγόμενο δικαστήριο καταδίκασε την αυθαίρετη ανέγερση υποστατικών στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο

Λεγόμενο δικαστήριο καταδίκασε την αυθαίρετη ανέγερση υποστατικών στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο

Δικαστήριο στα κατεχόμενα με απόφαση του καταδίκασε την παράνομη και αυθαίρετη ανέγερση υποστατικών στην περιοχή “Χρυσή αμμουδιά” στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο.

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της τ/κ εφημερίδας «Γενί Ντουζέν», με τίτλο “Καταδίκη στα αυθαίρετα υποστατικά”, ο δικαστής στην απόφαση του είπε ότι οι Μπουρχάν Καλίν και Γκιουλτεκίν Ερντογάν, χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια και έγκριση από τα λεγόμενα τμήματα περιβάλλοντος και αρχαιολογίας προχώρησαν στην ανέγερση υποστατικών στην προστατευόμενη από περιβαλλοντικής αλλά αρχαιολογικής σημασίας περιοχή στην “χρυσή αμμουδιά” στο Ριζοκάρπασο.

Οι δύο εργολάβοι έκτισαν στην περιοχή 22 μπάγκαλοους, δύο εστιατόρια και χώρους με ντους και τουαλέτες με την προοπτική της τουριστικής ανέλιξης της περιοχής.

Το λεγόμενο δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφαση του την Παρασκευή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top