«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στις ορεινές περιοχές της Κύπρου, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/08), με τα καιρικά φαινόμενα να είναι αρκετά έντονα.

Σύμφωνα με το Kitasweather, μεμονωμένες βροχές επηρεάζουν την περιοχή του Τροόδους ενώ, η θερμοκρασία βρίσκεται στους 19.8 βαθμούς Κελσίου και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 7.4 χιλιοστά βροχής από τον μετεωρολογικό σταθμό στο Petit Palais Platres.

Υπενθυμίζεται ότι, το Τμήμα Μετεωρολογίας στην πρόγνωσή του ανέφερε ότι, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE