«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στις ορεινές περιοχές της Κύπρου, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/08), με τα καιρικά φαινόμενα να είναι αρκετά έντονα.

Σύμφωνα με το Kitasweather, μεμονωμένες βροχές επηρεάζουν την περιοχή του Τροόδους ενώ, η θερμοκρασία βρίσκεται στους 19.8 βαθμούς Κελσίου και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 7.4 χιλιοστά βροχής από τον μετεωρολογικό σταθμό στο Petit Palais Platres.

Υπενθυμίζεται ότι, το Τμήμα Μετεωρολογίας στην πρόγνωσή του ανέφερε ότι, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.