ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιάζει… μπερδεμένος ο καιρός - Υψηλές θερμοκρασίες με βροχές και ανέμους στο μενού

Μοιάζει… μπερδεμένος ο καιρός - Υψηλές θερμοκρασίες με βροχές και ανέμους στο μενού

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος εκτός από τα δυτικά όπου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά ή και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευμα, στα νότια και ανατολικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που την Πέμπτη δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top