Στις φλόγες όχημα 22χρονου στη Λάρνακα - Αποκλείστηκε για έρευνες η σκηνή

Στις φλόγες όχημα 22χρονου στη Λάρνακα - Αποκλείστηκε για έρευνες η σκηνή

Εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος οχήματος προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στη Λάρνακα.

Γύρω στις 2:40 τα ξημερώματα, σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου, ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, ηλικίας 22 ετών, στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, η αξία του οποίου εκτιμάται γύρω στις 9 χιλιάδες ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα θα διενεργηθούν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE