Επιτέθηκαν σε αστυνομικό - Βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης - Υπό κράτηση δύο νεαροί

Επιτέθηκαν σε αστυνομικό - Βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης - Υπό κράτηση δύο νεαροί

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 30 ετών, για πρόκληση ανησυχίας σε δημόσιο μέρος υπό την επήρεια αλκοόλης, αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη και επίθεση εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Τρίτο πρόσωπο ηλικίας 29 ετών που ήταν μαζί με τον 28χρονο και τον 30χρονο συνελήφθη και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, λίγο πριν τις 21:00 την Κυριακή μέλη της ΑΔΕ Πάφου κλήθηκαν σε παραλιακό μπαρ στην Πάφο αφού σύμφωνα με την πληροφορία θαμώνες προκαλούσαν ανησυχία και ενόχληση στους υπόλοιπους.

Κατά την άφιξη των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διαπιστώθηκε πως τρία πρόσωπα - τουρίστες -προκαλούσαν ανησυχία ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης. Τα τρία πρόσωπα αρνήθηκαν τα συνεργαστούν με την επίδειξη ταυτότητας. Δύο εξ αυτών ένας 28χρονος και ένας 30χρονος προέβαλαν αντίσταση και επιτέθηκαν στα μέλη της δύναμης σπρώχνοντας με τα χέρια. Ακολούθως έγινε κατορθωτή η σύλληψη και των τριών προσώπων. Το ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών δεν προέβαλε αντίσταση.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στα Γραφεία της Αστυνομίας Πάφου. Τα δύο πρόσωπα 28 και 30 ετών τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE