Πάγωσαν οι διερχόμενοι οδηγοί! Αυτοκίνητο «πήγε για καφέ» σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας

Πάγωσαν οι διερχόμενοι οδηγοί! Αυτοκίνητο «πήγε για καφέ» σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας

Είναι από τα περιστατικά που βλέπουμε δυο-τρεις φορές τον χρόνο και συνήθως οφείλονται σε οδηγικά λάθη.

Το συγκεκριμένο έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε πολύ γνωστό στέκι της Λευκωσίας και ακόμα δεν μπορεί κανένας να εξηγήσει πως τα κατάφερε ο οδηγός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα το όχημα που βλέπετε στην φωτογραφία μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εστιατόριο AJ΄S επί της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία, διαλύοντας την τζαμαρία και ότι βρέθηκε μπροστά του πριν ακινητοποιηθεί.

Ευτυχώς, για καλή τύχη του οδηγού, αλλά και πολλών διερχόμενων από τον πολυσύχναστο αυτό δρόμο της πρωτεύουσας δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ και η γνωστή καφετέρια είχε κλείσει λίγη ώρα πριν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.