ΔΙΕΘΝΗ

Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών της Σάνα Μαρίν μετά το σκάνδαλο με τα πάρτι

Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών της Σάνα Μαρίν μετά το σκάνδαλο με τα πάρτι

Το τεστ για ναρκωτικά που έγινε στη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν ήταν αρνητικό, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου της Φινλανδίας.

Η Μαρίν υποβλήθηκε στο τεστ στις 19 Αυγούστου.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το τεστ, τα δείγματα και τη μέθοδο διεξαγωγής του τεστ αναμένεται να δώσει το γραφείο της Φινλανδής πρωθυπουργού, ενώ σύμφωνα με πηγές, η Μαρίν «πλήρωσε προσωπικά η ίδια για το τεστ».

Η Μαρίν υποβλήθηκε οικειοθελώς στην εξέταση αυτή, μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πιθανή χρήση ναρκωτικών σε πάρτι στο οποίο συμμετείχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, περιεχόμενο του οποίου δημοσιοποιήθηκε σε βίντεο και πήρε μεγάλη έκταση σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα βίντεο με την πρωθυπουργό να χορεύει, να τραγουδά και να διασκεδάζει με διάφορες διασημότητες και δημόσια πρόσωπα της Φινλανδίας εξαπλώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πολιτικοί αντίπαλοι της νεαρής πρωθυπουργού αλλά και ορισμένα μέσα ενημέρωσης στη Φινλανδία είχαν υποστηρίξει πως στο ένα από τα βίντεο που διέρρευσαν έγινε αναφορά στην κοκαΐνη, αφού ακούστηκε η λέξη «αλεύρι», η οποία χρησιμοποιείται στην αργκό για την συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία.

«Έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά προ ημερών, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα. «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε. Ακόμη επανέλαβε ότι είναι αναστατωμένη σχετικά με τη διαρροή των βίντεο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η παρέα της Φινλανδής πρωθυπουργού διασκέδαζε ιδιωτικά σε διαμέρισμα και συνέχισε το πάρτι σε νυχτερινό κλαμπ του Ελσίνκι. Εκεί η Σάνα Μαρίν χόρεψε ξέφρενα και έδειξε να έχει «οικειότητα» με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Ολάφι Ούσιβιρτα ο οποίος αποτελούσε μέλος της παρέας. Μετά τον διεθνή σάλο ο 28χρονος ροκ σταρ δήλωσε πως με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας είναι μόνο φίλοι. Η Σάνα Μαρίν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και το ζευγάρι έχει μια κόρη 4 ετών, την Έμμα Αμάλια.

Ορισμένοι Φινλανδοί έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό, άλλοι ωστόσο αμφισβητούν την κρίση της.

Πηγη: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top