Έτοιμος να... χτυπήσει ΡΕΣΤΑ στο ΚΑΜΙΝΙ του ΓΣΠ

Έτοιμος να... χτυπήσει ΡΕΣΤΑ στο ΚΑΜΙΝΙ του ΓΣΠ

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται (Τρίτη, 23/08, 19:00) την Τζουργκάρντεν για την ρεβάνς των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ μετά την ήττα με 3-0 στη Σουηδία, με στόχο την μεγάλη υπέρβαση με την στήριξη πέραν των 12 χιλιάδων οπαδών του.

Μετά την βαριά ήττα στη Σουηδία δεν χωρεί αμφιβολία για τη μεγάλη σημασία που θα έχει η επιθετικότητα του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να μπορέσει να πλησιάσει στο... θαύμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.