«Θερμά» 24ωρα για τους Ομονοιάτες…

«Θερμά» 24ωρα για τους Ομονοιάτες…

Γεμίζουν τις εξέδρες του ΓΣΠ την Πέμπτη οι Ομονοιάτες, με σκοπό φυσικά να βοηθήσουν την ομάδα τους, να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Γάνδη.

Είναι πολύ γερή βάση το 0-2 στο Βέλγιο, αλλά γνωρίζουν οι πάντες, ότι αν δεν είναι συγκεντρωμένοι τεχνική ηγεσία και παίχτες, από την αρχή μέχρι το τέλος, υπάρχει κίνδυνος να απολέσουν τα «κεκτημένα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE