«Θερμά» 24ωρα για τους Ομονοιάτες…

«Θερμά» 24ωρα για τους Ομονοιάτες…

Γεμίζουν τις εξέδρες του ΓΣΠ την Πέμπτη οι Ομονοιάτες, με σκοπό φυσικά να βοηθήσουν την ομάδα τους, να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Γάνδη.

Είναι πολύ γερή βάση το 0-2 στο Βέλγιο, αλλά γνωρίζουν οι πάντες, ότι αν δεν είναι συγκεντρωμένοι τεχνική ηγεσία και παίχτες, από την αρχή μέχρι το τέλος, υπάρχει κίνδυνος να απολέσουν τα «κεκτημένα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE