«Έμπλεξε» 19χρονος στην Αγία Νάπα – Εντοπίστηκε να εργάζεται παράνομα

«Έμπλεξε» 19χρονος στην Αγία Νάπα – Εντοπίστηκε να εργάζεται παράνομα

Στη σύλληψη 19χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία, αφού βρέθηκε να εργάζεται παράνομα στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων της αστυνομίας για πάταξη της παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης αλλά και της παράνομης παραμονής, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 19χρονο αλλοδαπό να εργάζεται χωρίς να κατέχει συμβόλαιο απασχόλησης σφραγισμένο από το Τμήμα Εργασίας.

Ο 19χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και στην συνέχεια οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και αποδεσμεύτηκε.

Ως εργοδότη του ο 19χρονος υπέδειξε ελληνοκύπριο, ο οποίος αφού κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης του 19χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι δύο μοναχοί, Νεκτάριος και Πορφύριος, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στην οικονομική πτυχή του σκανδάλου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE