ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσιτή κατοικία από ΚΟΑΓ: Διαμερίσματα για αγορά στη Λευκωσία - Προλάβετε την προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Προσιτή κατοικία από ΚΟΑΓ: Διαμερίσματα για αγορά στη Λευκωσία - Προλάβετε την προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Πέραν από τα σχέδια για προσιτή κατοικία με ενοίκιο, ο Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης (ΚΟΑΓ) προσφέρει διαμερίσματα 2 και 3ων υπνοδωματίων για αγορά σε περιοχή της Λευκωσίας.

Η πολυκατοικία ΕΚΑΛΗ βρίσκεται στη γωνία της οδού Αιπείας και Πάριδος στο Καϊμακλί, στην επαρχία Λευκωσίας.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑΓ Έλενα Κούσιου δήλωσε πως αυτή τη στιγμή όλα τα διαμερίσματα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι προς πώληση. «Ενδεχομένως αργότερα, ανάλογα με το ενδιαφέρον, να υπάρξουν διαθέσιμα διαμερίσματα και για προσιτό ενοίκιο», σημείωσε.

Περαιτέρω ενίσχυση από σχέδιο του ΥΠΕΣ

Η υποβολή αιτήσεων για αγορά είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022. «Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για αγορά λήγει σύντομα ούτως ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν και με τη διαδικασία αιτήσεων για χορηγία μέσω του σχεδίου Σχέδιο Αναζωογόνησης Ακριτικών Περιοχών καθώς η «ΕΚΑΛΗ» βρίσκεται σε ακριτική περιοχή», τόνισε η Πρόεδρος του ΚΟΑΓ.

Οι αγοραστές ενδεχομένως να δικαιούνται χορηγία από το Σχέδιο Αναζωογόνησης Ακριτικών Περιοχών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Περιγραφή έργου

Αποτελείται από τέσσερις συνολικά ορόφους με 16 διαμερίσματα (8 δύο υπνοδωματίων και 8 τριών υπνοδωματίων) αυξημένης ενεργειακής κατηγορίας.

Η πολυκατοικία εφάπτεται δημόσιου Χώρου Πρασίνου και περιλαμβάνει πιλοτή με καλυμμένους κατά το μεγαλύτερο μέρος, χώρους στάθμευσης, αποθηκευτικούς χώρους, χώρους εξυπηρέτησης ατόμων με ειδικές ανάγκες, με τον αναγκαίο λειτουργικό εξοπλισμό.

Στόχοι του έργου αυτού είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των προσανατολισμών του οικοπέδου, η λειτουργικότητα, η χρήση σύγχρονων και αναβαθμισμένων τεχνικών και υλικών κατασκευής για τη δημιουργία ενεργειακά αναβαθμισμένων διαμερισμάτων με αυξημένες συνθήκες άνεσης, αισθητικής, ποιότητας και οικονομίας, για τους μελλοντικούς χρήστες του.

Δείτε τις τιμές των διαμερισμάτων

Σύμφωνα με την Έλενα Κούσιου η πολυκατοικία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2023.

Για τα κριτήρια επιλογής δικαιούχων κάντε κλικ εδώ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top