ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάριος Ηλιάδης: «Η σημερινή διακυβέρνηση παραμυθιάζει τον λαό»

Μάριος Ηλιάδης: «Η σημερινή διακυβέρνηση παραμυθιάζει τον λαό»

Για την «ολοένα και μεγαλύτερη φτωχοποίηση του λαού» και τον «κοινωνικό αποκλεισμό μεγάλης μερίδας πολιτών» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για την Προεδρία, Μάριος Ηλιάδης.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος αναφέρει ότι η σημερινή διακυβέρνηση "παραμυθιάζει τον λαό, μιλώντας για οικονομικό θαύμα και success story", ενώ σύμφωνα με όσα καταγράφει η Στατιστική Υπηρεσία για το τέλος του 2021, φαίνεται ότι "η μεσαία τάξη ζει πλέον υπό το καθεστώς φόβου και ανασφάλειας για το αύριο καθώς φτωχοποιείται σταδιακά, ενώ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και στον κοινωνικό αποκλεισμό".

Σε σχετική ανακοίνωση λέει ότι η Κυβέρνηση "κοροϊδεύει προκλητικά τον λαό, όταν δηλώνουν ότι η κυπριακή Οικονομία είναι ανθεκτική", καθώς, όπως λέει, έκτισαν μία οικονομία που δεν είναι συνεκτική και δεν είναι συμπεριληπτική, ευνοώντας αποκλειστικά τα ανώτερα δώματα της κοινωνικής πυραμίδας και αγνοώντας επιδεικτικά τους μικρομεσαίους. "Έκλεισαν τ’ αυτιά σε κάθε έγκαιρη προειδοποίηση, και έδωσαν την ευλογία τους στη φτωχοποίηση του λαού μας", σημειώνει.

Ο κ. Ηλιάδης καταλήγει στην ανακοίνωσή του λέγοντας ότι ο τόπος έχει άμεση ανάγκη από μία δοκιμασμένα έντιμη και αποδεδειγμένα ειλικρινή ηγεσία στην εξουσία, που θα νοιάζεται για το σύνολο του λαού και όχι για τους λίγους προνομιούχους της ζωής. Γι΄αυτό "είναι στο χέρι μας να εμποδίσουμε αυτή την Κυβέρνηση να έχει συνέχεια ή συνεχιστή".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Οικιακή κατανάλωση: Ποια τα επίπεδα τιμών στην Κύπρο για το 2023– Τι ισχύει για αλκοόλ, καπνό, και ένδυση στην ΕΕ



Φονικό στην Πάφο: Έπεσε στο έδαφος η μητέρα του θύματος την ώρα του πυροβολισμού – Υπό 8ημερη κράτηση ο δράστης

Φονικό στην Πάφο: Έπεσε στο έδαφος η μητέρα του θύματος την ώρα του πυροβολισμού – Υπό 8ημερη κράτηση ο δράστης

Ενώπιον Δικαστηρίου, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης o 50χρονος δράστης για τον φόνο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 03 Ιουλίου, στην Πέγεια με θύμα 43χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top