Νέα απώλεια για τον Τζο Μπάιντεν: Αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο ο πιο έμπιστός του συνεργάτης

Νέα απώλεια για τον Τζο Μπάιντεν: Αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο ο πιο έμπιστός του συνεργάτης

Μία νέα απώλεια υπέστη ο Τζο Μπάιντεν καθώς ο πιο έμπιστός του σύμβουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από τον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για τον Stephen Goepfert ο οποίος ήταν ο προσωπικός βοηθός του Μπάιντεν εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα ο Goepfert θα παραμείνει στην κυβέρνηση αλλά θα μετακινηθεί σε άλλο πόστο καθώς πρόκειται να αναλάβει νέο ρόλο στο υπουργείο Μεταφορών όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα την Τρίτη ο Λευκός Οίκος.

«Από την προεκλογική εκστρατεία μέχρι τον Λευκό Οίκο, ο Stephen Goepfert ήταν δίπλα μου», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. «Σε στιγμές μεγάλες, μικρές και ασυνήθιστες, ήταν ένας έμπιστος άνθρωπος στον οποίο όλοι μπορούν να βασιστούν», πρόσθεσε. «Ο Stephen θα λείψει τόσο σε μένα όσο και στην Τζιλ αλλά είμαστε υπερήφανοι επειδή θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση Μπάιντεν - Χάρις», συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Goepfert - ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος άνδρας που βρίσκεται στο προεδρικό επιτελείο - άρχισε να εργάζεται ως προσωπικός βοηθός του Μπάιντεν το 2019 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Τη θέση του πρόκειται να αναλάβει ο Jacob Spreyer.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE