«Έμπλεξε» 18χρονος - «Πετούσε» με 182 στον αυτοκινητόδρομο

«Έμπλεξε» 18χρονος - «Πετούσε» με 182 στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, χθες βράδυ – ξημερώματα σήμερα (24/08), ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 182 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.50 μετά το μεσημέρι χθες εντός του χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Margery Balfour, 75 ετών από τη Σκωτία.

BEST OF TOTHEMAONLINE