ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - Μήπως τον έχετε δεί;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - Μήπως τον έχετε δεί;

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της 1. Συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, 3. Ληστείας, 4. Μαχαιροφορίας, 5. Οπλοφορίας, 6. Κλοπής, τα οποία διαπράχθηκαν στις 4/08/2022 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία αναζητεί άγνωστο άνδρα.

Φωτογραφία του αναζητούμενου προσώπου, δίνεται στη δημοσιότητα, ως υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών για τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE