Τα δυο κλειδιά για τον... «παράδεισο» των ομίλων του Europa League

Τα δυο κλειδιά για τον... «παράδεισο» των ομίλων του Europa League

Δυο θα είναι «κλειδιά» στον Απόλλωνα, για να έχει πιθανότητες να ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή του στον σημερινό (22:00) επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πρώτον, να παρουσιαστεί πιο… φτιαγμένος και πιο διαβασμένος για να εξουδετερώσει τα όποια πλεονεκτήματα έχει θεωρητικά ο αντίπαλος του. Δεύτερον, να καταφέρει να περιορίσει την δράση του Χουάνγκ. Ο Κορεάτης μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που σκόραρε στο παιχνίδι της Λευκωσίας, δημιουργώντας παράλληλα τα πιο πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν των κυανολεύκων. Παίζει κανονικά, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ασιάτης άσος, σε χθεσινές του δηλώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία σε ξενοδοχείο στην Πάφο – Νεκρό τρίχρονο αγοράκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία σε ξενοδοχείο στην Πάφο – Νεκρό τρίχρονο αγοράκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/07) στην Πάφο, όταν τρίχρονο αγοράκι έπεσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από μπαλκόνι ξενοδοχείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE