ΠΑΣΥΚΙ: Κατέρχονται σε δίωρη στάση εργασίας - Διαμαρτυρία για το επεισόδιο στο νοσοκομείο Λεμεσού

ΠΑΣΥΚΙ: Κατέρχονται σε δίωρη στάση εργασίας - Διαμαρτυρία για το επεισόδιο στο νοσοκομείο Λεμεσού

Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχεται την Παρασκευή 26 Αυγούστου από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην επίθεση που δέχθηκε ιατρός του ΤΑΕΠ την Τετάρτη από ασθενή.

«Η ΠΑΣΥΚΙ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εις βάρος γιατρού εν ώρα καθήκοντος στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η ΠΑΣΥΚΙ καλεί κάθε αρμόδιο επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα ΤΑΕΠ και στα Δημόσια Νοσηλευτήρια γενικότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE