Πάμφτηνο! Το πρώτο ξενοδοχείο 0 αστέρων στο κόσμο! Μένεις με 6 ευρώ την ημέρα

Πάμφτηνο! Το πρώτο ξενοδοχείο 0 αστέρων στο κόσμο! Μένεις με 6 ευρώ την ημέρα

Αν ψάχνετε για ανέσεις τότε αυτό δεν είναι για σας.

Συνήθως τον μεγαλύτερο θαυμασμό προκαλούν τα υπερπολυτελή και άνετα ξενοδοχεία των 5 αστέρων. Υπάρχει και ένα όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον αφού είναι 0 αστέρων.

Ονομάζεται Null Hotel Stern και βρίσκεται στην Ελβετία, μία χώρα που σίγουρα θα είναι από τις τελευταίες που θα αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα. Τα 0 αστέρια λοιπόν, τα οφείλει στην απουσία ξεχωριστών δωματίων, καθώς και στην απουσία ξεχωριστών μπάνιων.

Όσο για τη διακόσμηση στο εσωτερικό του, αυτή αποτελείται από σωληνώσεις και κρεμάμενα καλώδια από το ταβάνι.

Η τιμή διανυκτέρευσης κυμαίνεται στα 6 με 9 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE