Η ΠΑΣΥΝΟ σε δίωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού

Η ΠΑΣΥΝΟ σε δίωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού

Τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Α.Ε.Π.) του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού θα κατέλθουν αύριο Παρασκευή σε δίωρη στάση εργασίας, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 11 π.μ., σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης για τον ξυλοδαρμό ιατρού και νοσηλευτών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η συντεχνία «για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες εχθρικών ενεργειών κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε ένα ζωτικής σημασίας τμήμα, που εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο για την περίθαλψη και τη φροντίδα των ασθενών με οξεία και επείγοντα θέματα υγείας τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των νόσων και κακώσεων αλλά πολυτραυματιών. Δεν μπορούμε να παραμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις αναμένοντας το επόμενο “χτύπημα””.

H ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. καλεί το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΥπΥ να εξετάσουν επιτέλους σοβαρά τα θέματα της ασφάλειας των επαγγελματιών υγείας των ΤΑΕΠ και να προχωρήσουν σε λήψη ουσιαστικών μέτρων για προστασία του προσωπικού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ