Η ΠΑΣΥΝΟ σε δίωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού

Η ΠΑΣΥΝΟ σε δίωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού

Τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Α.Ε.Π.) του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού θα κατέλθουν αύριο Παρασκευή σε δίωρη στάση εργασίας, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 11 π.μ., σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης για τον ξυλοδαρμό ιατρού και νοσηλευτών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η συντεχνία «για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες εχθρικών ενεργειών κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε ένα ζωτικής σημασίας τμήμα, που εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο για την περίθαλψη και τη φροντίδα των ασθενών με οξεία και επείγοντα θέματα υγείας τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των νόσων και κακώσεων αλλά πολυτραυματιών. Δεν μπορούμε να παραμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις αναμένοντας το επόμενο “χτύπημα””.

H ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. καλεί το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΥπΥ να εξετάσουν επιτέλους σοβαρά τα θέματα της ασφάλειας των επαγγελματιών υγείας των ΤΑΕΠ και να προχωρήσουν σε λήψη ουσιαστικών μέτρων για προστασία του προσωπικού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE