Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Λεμεσού, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αλλά και το ποσό των 9,5 εκ. ευρώ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, εξασφαλίζει στους «ερυθρόλευκους» το μίνιμουμ ποσό των 9,5 εκ. ευρώ, το οποίο μπορεί να ανέβει ανάλογα και με την πορεία του Ολυμπιακού στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE