Λάουρα Νάργες: Μπήκε τα μεσάνυχτα στην κουζίνα της και...έφτιαξε μία λαχταριστή πίτσα

Λάουρα Νάργες: Μπήκε τα μεσάνυχτα στην κουζίνα της και...έφτιαξε μία λαχταριστή πίτσα

H Λάουρα Νάργες μπήκε τα μεσάνυχτα στην κουζίνα για να φτιάξει ένα ταψί πίτσα, όχι όμως γιατί η εγκυμονούσα είχε λιγούρες, αλλά για τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι που πεινούσε!

Η Λάουρα αστειευόμενη ανέφερε ότι ο σύντροφός της… έχει λιγούρες και της ζητάει επίμονα να φτιάξει πίτσα… Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο του πρώτο τους παιδί που θα είναι αγοράκι, δεν ήθελε να του χαλάσει χατίρι και του ετοίμασε μία σπέσιαλ πίτσα!

Η εγκυμονούσα μαγείρευε και ο μέλλοντας μπαμπάς απαθανάτιζε τη στιγμή!


Η Λάουρα Νάργες απολαμβάνει μαγικές στιγμές τους τελευταίους μήνες, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν και τόσο εύκολη, αφού νοσηλεύτηκε δύο φορές και στο νοσοκομείο.

Δείτε στο παραπάνω απόσπασμα την εγκυμονούσα να μαγειρεύει στην κουζίνα λίγο πριν γίνει μαμά!

Πηγη: gossiptv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE