Αδελφός του 15χρονου οδηγού ο 13χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά μετά το τροχαίο στη Λεμεσό – Διασκέδαζαν σε οικία οι ανήλικοι – Φωτογραφία

Αδελφός του 15χρονου οδηγού ο 13χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά μετά το τροχαίο στη Λεμεσό – Διασκέδαζαν σε οικία οι ανήλικοι – Φωτογραφία

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Επαρχία Λεμεσού τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας τους, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 13χρονος που τραυματίστηκε είναι αδελφός του 15χρονου που οδηγούσε το μονοκάμπινο, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό.

Να σημειωθεί ότι οι νεαροί διασκέδαζαν σε οικία πριν σημειωθεί το ατύχημα, ενώ στον 15χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε άλκοτεστ με θετική ένδειξη.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα στο δρόμο Αγίου Θεράποντα – Άλασσας , όταν όχημα που οδηγούσε 15χρονος με συνοδηγό 17χρονο και άλλους δυο ανήλικους (13χρονο και 15χρονο), κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό 20 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του οχήματος αλλά και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους ανήλικους στο Νοσοκομείο.

Ο 13χρονος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ οι άλλοι τρεις δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE