ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απέραντη θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου του ΑΣΤΡΑ Γιώργου Δεληγιάννη - «Έφυγε» στα 47 του χρόνια

Απέραντη θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου του ΑΣΤΡΑ Γιώργου Δεληγιάννη - «Έφυγε» στα 47 του χρόνια

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του δημοσιογράφου του ΑΣΤΡΑ Γιώργου Δεληγιάννη, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο από τον περασμένο Οκτώβριο και απεβίωσε χθες Πέμπτη 24 Αυγούστου.

Ο Γιώργος Δεληγιάννης, Καταλείπει σύζυγο και μια κόρη τριών ετών, ενώ εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό από Οκτώβριο του 1999.

Ο ίδιος ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ), η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του στην οποία αναφέρει: «Ο Γιώργος Δεληγιάννης ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, φιλικός, δοτικός και έχαιρε εκτίμησης στους δημοσιογραφικούς κύκλους για το πράο του χαρακτήρα του και για το ήθος του. Η εργασία του ως ραδιοφωνικού ρεπόρτερ υπήρξε πάντα σοβαρή και αξιοπρόσεκτη».

Ο Γιώργος Δεληγιάννης ήταν δημοσιογράφος δεύτερης γενιάς, αφού και ο πατέρας του Κώστας Δεληγιάννης – που απεβίωσε το 2009 – υπήρξε επίσης δημοσιογράφος, στέλεχος της ΕΣΚ και μέλος του Δ.Σ. της οργάνωσης για δύο θητείες.

Η κηδεία του Γιώργου Δεληγιάννη θα τελεσθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 στις 4μ.μ. από την εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΚ θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΣΚ θα εκφωνήσει επικήδειο. Παράκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές στο Ίδρυμα Αροδαφνούσα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών της οργάνωσης στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου, στη σύζυγο, την τρίχρονη κορούλα του, στη μητέρα, τον αδελφό και όλους τους οικείους του.

Ανακοίνωση επίσης εξέδωσε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέας Ιωσήφ, στην οποία σημειώνεται: «συγκλονισμό προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Δεληγιάννη, δημοσιογράφου στο ραδιοσταθμό Άστρα και στο συγκρότημα Διάλογος. Ο θάνατος του αποτελεί απώλεια για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αιωνία του η μνήμη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top