Απαντά με αριθμούς ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Δημοσίευσε τα στοιχεία με τα διαβατήρια που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση

Απαντά με αριθμούς ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Δημοσίευσε τα στοιχεία με τα διαβατήρια που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση

Δημοσιεύοντας τα στοιχεία με τους αριθμούς των διαβατηρίων που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση, απάντησε στις κατηγορίες του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, Μάριου Πελεκάνου, για «ελλιπής και ατεκμηρίωτη έκθεση», ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι, «το πρόγραμμα εισήχθη ως μαζικό σχέδιο πολιτογραφήσεων τον Μάιο του 2013, οπότε και άλλαξε ριζικά μορφή με κριτήρια που δημοσιεύονταν στην Επίσημη Εφημερίδα. Ιδού αριθμοί ανά Κυβέρνηση. Γι’ αυτό ας σταματήσει ο ΚΕ να βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες στα ευρήματα μας».

Σύμφωνα με τον πίνακα που ανάρτησε ο Γενικός Ελεγκτής, φαίνεται πως δόθηκαν 3375 διαβατήρια επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, 137 επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και πέντε επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.

Δείτε την ανάρτηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE