Απαντά με αριθμούς ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Δημοσίευσε τα στοιχεία με τα διαβατήρια που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση

Απαντά με αριθμούς ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Δημοσίευσε τα στοιχεία με τα διαβατήρια που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση

Δημοσιεύοντας τα στοιχεία με τους αριθμούς των διαβατηρίων που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση, απάντησε στις κατηγορίες του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, Μάριου Πελεκάνου, για «ελλιπής και ατεκμηρίωτη έκθεση», ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι, «το πρόγραμμα εισήχθη ως μαζικό σχέδιο πολιτογραφήσεων τον Μάιο του 2013, οπότε και άλλαξε ριζικά μορφή με κριτήρια που δημοσιεύονταν στην Επίσημη Εφημερίδα. Ιδού αριθμοί ανά Κυβέρνηση. Γι’ αυτό ας σταματήσει ο ΚΕ να βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες στα ευρήματα μας».

Σύμφωνα με τον πίνακα που ανάρτησε ο Γενικός Ελεγκτής, φαίνεται πως δόθηκαν 3375 διαβατήρια επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, 137 επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και πέντε επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.

Δείτε την ανάρτηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE