Θλίψη στο ΔΗΚΟ - Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Τάσσου Παπαδόπουλου

Θλίψη στο ΔΗΚΟ - Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Τάσσου Παπαδόπουλου

Με βαθύτατη θλίψη το ΔΗΚΟ αποχαιρετά την αδελφή του Τάσσου Παπαδόπουλου, Νίτσα Χριστοδούλου.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα ανέφερε ότι, «το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για το θάνατο της Νίτσας Χριστοδούλου, αδελφής του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου».

Η Νίτσα Χριστοδούλου, συνεχίζει το ΔΗΚΟ, «διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος», στην ίδρυση και το έργο του οποίου είχε συμβάλει καθοριστικά και είχε πλούσια εθελοντική και φιλανθρωπική δράση».

«Το ΔΗΚΟ απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας. Αιωνία της η μνήμη», καταλήγει το ΔΗΚΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE