ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιγηριανή κυβέρνηση: Οδηγία προς τους πολίτες της να μην επισκέπτονται τα κατεχόμενα -«Κάθε μέρα δολοφονούνται φοιτητές μας»

Νιγηριανή κυβέρνηση: Οδηγία προς τους πολίτες της να μην επισκέπτονται τα κατεχόμενα -«Κάθε μέρα δολοφονούνται φοιτητές μας»

Η Νιγηριανή κυβέρνηση συνιστά στους πολίτες της να αποφεύγουν τα ταξίδια στα κατεχόμενα «αφού δεν μπορεί να τους προστατεύσει», σύμφωνα με σημερινά δημοσίευματα στον τ/κ Τύπο.

Με τον τίτλο «Αυτό μας έλειπε!» η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Βατάν» γράφει ότι κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων η ειδική σύμβουλος του προέδρου της Νιγηρίας για τις εξωτερικές υποθέσεις, Αμπίκε Νταμπίρι-Ερέουα ανάφερε ότι, «πριν επισκεφτείτε την βόρεια Κύπρο να το σκεφτείτε δύο φορές. Εκεί για τους Νιγηριανούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εκεί κάθε μέρα δολοφονούνται φοιτητές μας».

Είπε ακόμα ότι μόνο η Τουρκία αναγνωρίζει το ψευδοκράτος και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν μηχανισμοί για να μπορεί η Νιγηριανή κυβέρνηση να επιβλέπει τις έρευνες αλλά και τη διαδικασία ενώπιον των «δικαστηρίων» για τους δολοφονηθέντες Νιγηριανούς φοιτητές στα κατεχόμενα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top