Νέες εμπρηστικές δηλώσεις της Άγκυρας: Δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις της Άγκυρας: Δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός

Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία, με τον εκπρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Φαχρετίν Αλτούν, να διαμηνύει ότι η γειτονική χώρα θα αποφασίσει «πότε θα ξεκινήσει μια επιχείρηση στη Συρία».

«Πιστεύουμε ότι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι ο κοινός σκοπός όλων των κρατών που θέλουν ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή» υποστήριξε, από τη μεριά του, σε συνέντευξή σε νορβηγικό μέσο, ο Αλτούν για να δικαιολογήσει τη διάθεση παρέμβασης στο εσωτερικό της Συρίας.

Σε εμπρηστικό, μάλιστα, τόνο ο εκπρόσωπος του Ερντογάν τόνισε ότι: «Στο τέλος της ημέρας, κανένα βήμα που θα κάνει η Τουρκία δεν εξαρτάται από την άδεια ή τη συναίνεση κάποιου».

«Η Τουρκία, υπό την ηγεσία του Ερντογάν βάζει τα δικά της συμφέροντα στο επίκεντρο» συνέχισε.

Όσον αφορά στο ζήτημα της ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, δήλωσε τα εξής: «Προσδοκούμε ότι η Σουηδία και η Φινλανδία θα αποδείξουν ότι βλέπουν την Τουρκία ως σύμμαχο και ότι θα κάνουν ό,τι χρειάζεται».

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE