Έφοδος της ψευδοαστυνομίας στην Πύλα με τις «ευλογίες» της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Δεν ενημερώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία

Έφοδος της ψευδοαστυνομίας στην Πύλα με τις «ευλογίες» της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Δεν ενημερώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία

Εφόδους με την άδεια της ΟΥΝΦΙΚΥΠ πραγματοποίησε η ψευδοαστυνομία, αφού επέδραμαν σε υποστατικό για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι λειτουργούσε παράνομα ως καζίνο, στο μεικτό χωριό της Πύλας, εντός της νεκρής ζώνης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, 24 ψευδοαστυνομικοί με πολιτική περιβολή προχώρησαν σε κατάσχεση 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών και 25 περίπου slot machines μαζί με άλλα μηχανήματα, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι από ανάκριση πέρασαν έξι θαμώνες και δύο υπάλληλοι.

Αυτό που προκαλεί όμως αλγεινή εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η ΟΥΝΦΙΚΥΠ απέκρυψε την έφοδο από τις νόμιμες Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού δεν απέστειλε καμία ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE