ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφοδος της ψευδοαστυνομίας στην Πύλα με τις «ευλογίες» της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Δεν ενημερώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία

Έφοδος της ψευδοαστυνομίας στην Πύλα με τις «ευλογίες» της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Δεν ενημερώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία

Εφόδους με την άδεια της ΟΥΝΦΙΚΥΠ πραγματοποίησε η ψευδοαστυνομία, αφού επέδραμαν σε υποστατικό για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι λειτουργούσε παράνομα ως καζίνο, στο μεικτό χωριό της Πύλας, εντός της νεκρής ζώνης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, 24 ψευδοαστυνομικοί με πολιτική περιβολή προχώρησαν σε κατάσχεση 42 ηλεκτρονικών υπολογιστών και 25 περίπου slot machines μαζί με άλλα μηχανήματα, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι από ανάκριση πέρασαν έξι θαμώνες και δύο υπάλληλοι.

Αυτό που προκαλεί όμως αλγεινή εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η ΟΥΝΦΙΚΥΠ απέκρυψε την έφοδο από τις νόμιμες Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού δεν απέστειλε καμία ενημέρωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

Στο ανατολικό μέτωπο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση της πυρκαγιάς στο δάσος του Μαχαιρά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου. «Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top