Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων προσώπων - Βυθίστηκε η βάρκα τους στον Κάτω Πύργο

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων προσώπων - Βυθίστηκε η βάρκα τους στον Κάτω Πύργο

Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στήθηκε σήμερα (27/8) από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση «στις 27 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:30 μ.μ, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε βύθιση βάρκας με 4 επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή παραπλέον σκάφος καθώς και ταχύπλοο της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας.

Οι ναυαγοί εντοπίστηκαν και διασώθηκαν στις 20:44 και είναι όλοι καλά στην υγεία τους».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE