Κατεχόμενα: Τέλη Νοεμβρίου οι «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κατεχόμενα: Τέλη Νοεμβρίου οι «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης»

Οι παράνομες εκλογές «τοπικής αυτοδιοίκησης» στα κατεχόμενα θα διεξαχθούν την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη, όπως ανακοίνωσε ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον παράνομο «Μπαϊράκ», ο κ. Ουστέλ αναφέρθηκε στις προσπάθειες που άρχισαν το 2008 για τη μεταρρύθμιση στα «δημαρχεία», αναφέροντας ότι παρόλο που έγιναν ενέργειες για να μπορέσει να τεθεί σε εφαρμογή η μεταρρύθμιση αυτή, εντούτοις δεν ήταν αρκετές για να μπορέσει να εφαρμοστεί αυτή η μεταρρύθμιση.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις για την μεταρρύθμιση, ο Ουνάλ Ουστέλ είπε ότι αποσκοπούν στο να πλήξουν την «πολιτική» τους. «Εμείς θέλουμε την άμεση εφαρμογή του νόμου για τα δημαρχεία, προκειμένου αυτά να μπορέσουν να προσφέρουν στο λαό πιο ποιοτικές υπηρεσίες», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.