Ελλάδα: Εκτροχιασμός τρένου στα Τέμπη - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Ελλάδα: Εκτροχιασμός τρένου στα Τέμπη - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Το τελευταίο βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Σκόπια εκτροχιάστηκε στις 06.45 το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που η αμαξοστοιχία εισέρχονταν στο τούνελ των Τεμπών.

Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε και στις 07.15 πμ ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο εκτροχιασμός του βαγονιού οφείλεται σε πρόβλημα στα πηδάλια.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, ενώ τα δρομολόγια των τρένων διεξάγονται από την δεύτερη γραμμή στο τούνελ των Τεμπών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE