ΕΛΛΑΔΑ

Εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη: «Κατέστρεψαν την οικογένειά μου» - Νέες απίστευτες καταγγελίες για την Εκκλησία των Εθνών

Εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη: «Κατέστρεψαν την οικογένειά μου» - Νέες απίστευτες καταγγελίες για την Εκκλησία των Εθνών

Στο φως έρχονται νέες απίστευτες καταγγελίες πολιτών για τους αυτοαποκαλούμενους «Εξορκιστές». Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άνδρα που επισημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί κατέστρεψαν την οικογένειά του, αφού η γυναίκα και τα παιδιά του συμμετείχαν στις τελετές τους και αυτό έγινε η αιτία του χωρισμού τους.

«Αυτή η αίρεση κατέστρεψε την οικογένεια μου. Προσηλύτισε τη σύζυγό μου. Μπήκα στο site της οργάνωσης και είδα τον εξορκισμό που της κάνανε. Και τον γιο μου. Ήταν ο γιος μου και η μεγάλη μου κόρη», ανέφερε άνδρας στην τηλεόραση του ΟPEN καταγγέλλοντας την Εκκλησία των Εθνών και τους ψευτο-εξορκιστές στην Θεσσαλονίκη.

Εισαγγελική έρευνα

 

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι η εισαγγελική έρευνα που ανέθεσε η Προϊστάμενη Ποινικής Δίωξης, Κυριακή Κλιάμπα, στην Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, για τη δράση της αίρεσης. Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας παρήγγειλε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί, αν τελέστηκαν τα αδικήματα του προσηλυτισμού, της παράνομης κατάληψης δημοσίου χώρου και της διατάραξης κοινής ησυχίας.

Αμετανόητος ο εξορκιστής

Την ίδια ώρα αμετανόητος παραμένει ο επικεφαλής της Αυτοαποκαλούμενης Εκκλησίας των Εθνών που διοργάνωσε τελετές εξορκισμού στην πλατεία Αριστοτέλους. Μετά την απόφαση της εισαγγελέως να μείνει ελεύθερος ο ίδιος και ο συνεργάτης του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη λειτουργία ευκτήριου προσευχής στην περιοχή του αεροδρομίου χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, ανέβασε video στο διαδίκτυο μέσα από το δικαστικό Μέγαρο στο οποίο έλεγε πως «θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για εσάς».

Κι ενώ ο θόρυβος για τη δράση της αίρεσης συνεχίζεται, πρόθεση της Εκκλησίας των Εθνών είναι η πραγματοποίηση άλλων 4 τελετών εξορκισμού μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο Δήμος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δοθεί άδεια ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις. 

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top