«Βουτιά» θανάτου για 33χρονη στο λιμάνι του Ηρακλείου

«Βουτιά» θανάτου για 33χρονη στο λιμάνι του Ηρακλείου

Νεκρή ανασυρθηκε από το λιμάνι του Ηρακλείου στο οποίο είχε πέσει με το αυτοκίνητό της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μία γυναίκα ηλικίας 33 ετών.

Μόλις οι λιμενικές Αρχές ενημερώθηκαν για την πτώση του αυτοκινήτου σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε σκάφος του λιμενικού, δύτες, η ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου και όταν ολοκληρώθηκε διαπιστώθηκε ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 χρόνων η οποία ήταν νεκρή.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα βούτηξε στο λιμάνι, δηλαδή αν πρόκειται για ατύχημα ή για πράξη αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE