Ελπίδα Ιακωβίδου: Αποχώρησε συνεργάτης της μια μέρα μετά την πρεμιέρα! Συγκινημένη στον αέρα

Ελπίδα Ιακωβίδου: Αποχώρησε συνεργάτης της μια μέρα μετά την πρεμιέρα! Συγκινημένη στον αέρα

Αποχώρησε συνεργάτης της Ελπίδας Ιακωβίδου από την πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ «Όμορφη μέρα κάθε μέρα»

Ο λόγος για τον μάγειρα Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου, μια μέρα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, ανακοίνωσε την αποχώρηση του τέσσερα χρόνια μετά.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συγκίνηση της, ενώ στο τέλος της ενότητας τον αγκάλιασε και το ευχήθηκε καλή συνέχεια.

«Να σου πω Ελπίδα μου ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τέσσερα χρόνια που ήμουν εδώ στην εκπομπή, δεν θα χαθούμε το ξέρεις, θα είμαστε σε επικοινωνία, εγώ όποτε μπορώ θα είμαι εδώ γιατί ξέρετε ότι σας αγαπώ και εννοείται ότι θα είμαι δίπλα σας όποτε με χρειαστείτε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεωργίου.

«Αχ βρε Γιώργο μου. Θα συγκινηθώ εγώ, είμαι ευσυγκίνητη. Ο Γιώργος ήταν ένας από τους αρχικούς συνεργάτες αυτής της εκπομπής, αρχίσαμε μαζί. Να ευχηθώ κάθε καλό, να είσαι πάντα καλά και να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχούλα σου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE