Σφοδρή επίθεση του Βιετνάμ υπέρ της Ελλάδας - Ψήφισαν ΟΧΙ στην βοήθεια από την Ευρώπη

Σφοδρή επίθεση του Βιετνάμ υπέρ της Ελλάδας - Ψήφισαν ΟΧΙ στην βοήθεια από την Ευρώπη

Ο Γενς Βάιντμαν δεν έχει κρύψει ποτέ ότι ανήκει στην κατηγορία των τραπεζιτών που μέσα στο κλειστό συμβούλιο της ΕΚΤ έχει ταχθεί εναντίον της περαιτέρω παροχή ρευστότητας προς την Ελλάδα.

Το κάνει και δημόσια – ακόμη και τώρα που το ελληνικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε οριακό σημείο. Ο κεντρικός τραπεζίτης Γερμανίας εμφανίστηκε σήμερα αρκετά επιθετικός: «Το ευρωσύστημα δεν πρέπει να αυξήσει την παροχή ρευστότητας προς την Ελλάδα (βλ. ELA).

Έχουμε φτάσει, αν δεν έχουμε ξεπεράσει, τα όρια της εντολής μας. Η ελληνική κυβέρνηση έχει πάψει να τιμάει τις υποχρεώσεις πληρωμής που έχει, ενώ και οι Έλληνες, στο πρόσφατο δημοψήφισμα, ψήφισαν εναντίον μιας περαιτέρω συμβολής, από την πλευρά της Ευρώπης, για τη φερεγγυότητα της χώρας τους». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE