ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκκληση της Αστυνομίας για εντοπισμό του σκύλου που επιτέθηκε στον 8χρονο - Χτενίζουν την περιοχή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκκληση της Αστυνομίας για εντοπισμό του σκύλου που επιτέθηκε στον 8χρονο - Χτενίζουν την περιοχή

Συνχίζονται οι έρευνες για τον τραυματισμό του 8χρονου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σκύλο το πρωί της Τρίτης στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργούνται έρευνες στις περιοχές Αγίου Ιωάννη και Ομονοίας στη Λεμεσό με σκοπό τον ετνοπισμό του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο σκύλος είναι επιθετικός και καλούνται οι πολίτες, σε περίπτωση που τον εντοπίσουν να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία.

Σύμφωνα με περιγραφή του, είναι πιθανόν ράτσας Ροτβάιλερ , χρώματος καφέ με μαύρο και σύμφωνα με μαρτυρία, έχει αίματα στο κεφάλι και στο σώμα του.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για αγοράκι 8 ετών από τη Ρουμανία το οποίο αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου βρίσκεται διασωληνωμένος.

Ο σκύλος που επιτέθηκε στο 8χρονο αγοράκι φαίνεται να ήταν αδέσποτος, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ομονοίας, όταν το παιδάκι φαίνεται να επισκέφθηκε χώρο όπου φιλοξενούνται σκυλιά και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες φαίνεται να του επιτέθηκε και να τον τραυμάτισε το κεφάλι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top