Σύλληψη δυο προσώπων: Βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και φυσίγγια στο σπίτι τους

Σύλληψη δυο προσώπων: Βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και φυσίγγια στο σπίτι τους

Ποσότητα κάνναβης πέραν των δύο κιλών και αριθμό φυσιγγίων πιστολιού εντόπισε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε οικία στη Λεμεσό, όπου διαμένουν 33χρονος και 29χρονη, μετά από έρευνα που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, χθες το πρωί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο κιλών και 188 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους, 1,5 γραμμαρίου, ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 35 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και 40 πλήρη φυσίγγια, διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Εναντίον των δύο ενοίκων του σπιτιού εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.