ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε οικία στη Λεμεσό, όπου διαμένουν 33χρονος και 29χρονη, μετά από έρευνα που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, χθες το πρωί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο κιλών και 188 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους, 1,5 γραμμαρίου, ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 35 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και 40 πλήρη φυσίγγια, διαμετρήματος 9 χιλιοστών.
Εναντίον των δύο ενοίκων του σπιτιού εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




