Σύλληψη δυο προσώπων: Βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και φυσίγγια στο σπίτι τους

Σύλληψη δυο προσώπων: Βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και φυσίγγια στο σπίτι τους

Ποσότητα κάνναβης πέραν των δύο κιλών και αριθμό φυσιγγίων πιστολιού εντόπισε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε οικία στη Λεμεσό, όπου διαμένουν 33χρονος και 29χρονη, μετά από έρευνα που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, χθες το πρωί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο κιλών και 188 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους, 1,5 γραμμαρίου, ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 35 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και 40 πλήρη φυσίγγια, διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Εναντίον των δύο ενοίκων του σπιτιού εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE