Ανήλικος πήρε μοτοσικλέτα και οδηγούσε στο σκοτάδι χωρίς φώτα, φρένα και άδεια

Ανήλικος πήρε μοτοσικλέτα και οδηγούσε στο σκοτάδι χωρίς φώτα, φρένα και άδεια

Ανήλικος, ηλικίας 14 ετών, οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς φρένα, άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλισης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 30.8.22 και ώρα 22:40 στην Πάφο μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν μοτοσικλέτα η οποία δεν είχε καθόλου φώτα πορείας.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 14 ετών. Η μοτοσικλέτα ήταν και διαγραμμένη δεν έφερε φρένα ενώ ο οδηγός λόγω ηλικίας δεν είχε άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλισης.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι γονείς του επειδή είναι ανήλικος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE