Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Φύλλο και φτερό θα κάνει η Αστυνομία, περιμετρικά τη σκηνή και περιοχή όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα, ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία και μαρτυρίες.


Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως φόνο εκ προ μελέτης. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 16:20 το απόγευμα της Τρίτης στη Λευκωσία , από την η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και ένα εργολάβο με τον οποίο είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να γινούν εργασίες στην εγκαταλελειμμένη κατοικία.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 55 ετών, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου.

Οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE