Πήραν τα κλειδιά της κουζίνας και το Ford από το parking και έφυγαν….

Πήραν τα κλειδιά της κουζίνας και το Ford από το parking και έφυγαν….

Μπήκαν, πήρα τα κλειδιά της κουζίνας και του αυτοκινήτου, βγήκαν, ξεκίνησαν την μηχανή και έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα κάτοικος Λεμεσού κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης (8/7/15) και τις 6:30 το πρωί της Πέμπτης (9/7/15), άγνωστα πρόσωπα διέρρηξαν το σπίτι της. 

Της έκλεψαν, όπως κατήγγειλε, το κλειδί της πόρτας της κουζίνας αλλά και του μπλε Ford Fiesta αυτοκινήτου της, με αριθμούς εγγραφής ΚΡΝ300, αξίας περίπου 4000 χιλιάδων ευρώ.

Η Αστυνομία, εξετάζοντας την σκηνή, συνέλεξε διάφορα τεκμήρια, ωστόσο το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.