ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάει Αθήνα ο Αναστασιάδης να παραλάβει το δώρο του Μητσοτάκη - Έτοιμο το πολιτικό αεροσκάφος

Πάει Αθήνα ο Αναστασιάδης να παραλάβει το δώρο του Μητσοτάκη - Έτοιμο το πολιτικό αεροσκάφος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο, 1η Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 10.30πμ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Πέτρος Δημητρίου και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, κ. Παντελής Παντελίδης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση τους, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβούν στο αεροδρόμιο Ελευσίνας, όπου σε ειδική τελετή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραλάβει το πολιτικό αεροσκάφος που αποτελεί δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία, για σκοπούς εξυπηρέτησης των υπηρεσιακών μετακινήσεων του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ θα χρησιμοποιείται και για επείγουσες ιατρικές ανάγκες.

Στην τελετή παρόντες θα είναι ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά την τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιβιβαστούν στο αεροσκάφος για επιστροφή στην Κύπρο.

Δείτε φωτογραφίες του αεροσκάφους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top