LIKE ONLINE

Επιβάτης σε πτήση Ταϊλάνδη- Σίδνεϊ έκανε χαμό επειδή ήθελε να κάτσει στο παράθυρο: Τελικά την έδιωξαν -Βίντεο

Επιβάτης σε πτήση Ταϊλάνδη- Σίδνεϊ έκανε χαμό επειδή ήθελε να κάτσει στο παράθυρο: Τελικά την έδιωξαν -Βίντεο

Μια γυναίκα από την Αυστραλία αναστάτωσε ένα ολόκληρο αεροπλάνο επειδή είχε πρόβλημα με την θέση της. Μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με συνεπιβάτη της αλλά και με το πλήρωμα, ενώ βγαίνοντας από το αεροσκάφος έβριζε.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για πτήση Ταϊλάνδη- Σίδνεϊ και όπως αναφέρουν οι χρήστες των social media που ήταν εκεί και ανήρτησαν τα βίντεο, η γυναίκα απογοητεύτηκε «επειδή ήθελε να καθίσει δίπλα στο παράθυρο».

Σε ένα βίντεο φώναζε: «Είμαι έξω, είμαι έξω» ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί από τη θέση της. Όταν άρχισε να παραπονιέται, το πλήρωμα πήγε για να την ηρεμήσει και σηκώθηκε και φώναζε.

Αμέσως κάλεσαν την ασφάλεια να την παραλάβει, ενώ καθώς έπαιρνε τα πράγματά της από το ντουλάπι του αεροπλάνου φώναζε «ευχαριστώ πολύ!».

Όταν αποβιβάστηκε οι συνεπιβάτες της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αφού είχε αναστατώσει όλο το αεροπλάνο.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, όρμησε προς έναν επιβάτη και ρώτησε απειλητικά: «Πώς με αποκάλεσες;».

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε πως: «μια γυναίκα απομακρύνθηκε από την πτήση αφού προκάλεσε αναστάτωση και χρησιμοποίησε υβριστική και ακατάλληλη γλώσσα προς άλλους πελάτες και τα μέλη της ομάδας μας», είπε ένας εκπρόσωπος στο news.com.au.

«Κλήθηκε η ασφάλεια του αεροδρομίου στο Πουκέτ και απομακρύνθηκε. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν την ασφάλεια των επιβατών και αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή στα αεροσκάφη μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top