Επιβάτης σε πτήση Ταϊλάνδη- Σίδνεϊ έκανε χαμό επειδή ήθελε να κάτσει στο παράθυρο: Τελικά την έδιωξαν -Βίντεο

Επιβάτης σε πτήση Ταϊλάνδη- Σίδνεϊ έκανε χαμό επειδή ήθελε να κάτσει στο παράθυρο: Τελικά την έδιωξαν -Βίντεο

Μια γυναίκα από την Αυστραλία αναστάτωσε ένα ολόκληρο αεροπλάνο επειδή είχε πρόβλημα με την θέση της. Μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με συνεπιβάτη της αλλά και με το πλήρωμα, ενώ βγαίνοντας από το αεροσκάφος έβριζε.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για πτήση Ταϊλάνδη- Σίδνεϊ και όπως αναφέρουν οι χρήστες των social media που ήταν εκεί και ανήρτησαν τα βίντεο, η γυναίκα απογοητεύτηκε «επειδή ήθελε να καθίσει δίπλα στο παράθυρο».

Σε ένα βίντεο φώναζε: «Είμαι έξω, είμαι έξω» ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί από τη θέση της. Όταν άρχισε να παραπονιέται, το πλήρωμα πήγε για να την ηρεμήσει και σηκώθηκε και φώναζε.

Αμέσως κάλεσαν την ασφάλεια να την παραλάβει, ενώ καθώς έπαιρνε τα πράγματά της από το ντουλάπι του αεροπλάνου φώναζε «ευχαριστώ πολύ!».

Όταν αποβιβάστηκε οι συνεπιβάτες της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αφού είχε αναστατώσει όλο το αεροπλάνο.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, όρμησε προς έναν επιβάτη και ρώτησε απειλητικά: «Πώς με αποκάλεσες;».

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε πως: «μια γυναίκα απομακρύνθηκε από την πτήση αφού προκάλεσε αναστάτωση και χρησιμοποίησε υβριστική και ακατάλληλη γλώσσα προς άλλους πελάτες και τα μέλη της ομάδας μας», είπε ένας εκπρόσωπος στο news.com.au.

«Κλήθηκε η ασφάλεια του αεροδρομίου στο Πουκέτ και απομακρύνθηκε. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν την ασφάλεια των επιβατών και αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή στα αεροσκάφη μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE