Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με την «Χαλκίν Σεσί», όπως μεταδίδεται από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, κατά τη διάρκεια του γεύματος, Ερτουργούλογλου και Τσαβούσογλου συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και αξιολόγησαν τις επαφές που αναμένεται να πραγματοποιήσουν στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο.
Σε ανάρτηση του για την επίσκεψη Ερτουγρούλογλου στο Twitter, ο Τσαβούσογλου έγραψε «Σήμερα που είναι η μέρα της Νίκης, φιλοξενούμε τον υπουργό εξωτερικών της τδβκ, Ταχσίν Ερτουγρούλογλου. Όπως το 1922, έτσι και το 1974 γκρεμίσαμε τα όνειρα αυτών που επιχείρησαν να μας καταργήσουν και μαζί τους αφανίσαμε. Χρόνια Πολλά για τη εορτή μας!».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις