Κίπρις Ποστασί: Στις 19 Σεπτεμβρίου αναμένεται η άφιξη του Ερσίν Τατάρ στην Νέα Υόρκη

Κίπρις Ποστασί: Στις 19 Σεπτεμβρίου αναμένεται η άφιξη του Ερσίν Τατάρ στην Νέα Υόρκη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας θα μεταβεί στην Νέα Υόρκη στις 19 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του τουρκοκυπριακού Τύπου.

Όπως μεταδίδει η «Κίπρις Ποστασί», πηγές προσκείμενες στην τ/κ ηγεσία ανέφεραν ότι ο Ερσίν Τατάρ «δεν πρόκειται να μεταβεί στη Νέα Υόρκη 15 ημέρες νωρίτερα. Ο κ. Τατάρ και η αντιπροσωπεία του σχεδιάζουν να μεταβούν στη Νέα Υόρκη στις 19 Σεπτεμβρίου».

Η «Κίπρις Ποστασί», στο σχετικό δημοσίευμα της γράφει ότι «ο ελληνοκυπριακός Τύπος προέβη σε έναν ενδιαφέροντα ισχυρισμό για τον κ. Τατάρ».

Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα, η τ/κ «προεδρία» διέψευσε τον Ε/κ Τύπο και έδωσε στην δημοσιότητα την ημερομηνία της 19ης Σεπτεμβρίου ως πιθανή ημέρα μετάβασης του κ. Τατάρ στην Νέα Υόρκη.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE