Χωρίς φάρμακα ασθενείς με σπάνιες παθήσεις - Μένουν εκτεθειμένοι , δεν εξασφαλίστηκε κονδύλι

Χωρίς φάρμακα ασθενείς με σπάνιες παθήσεις - Μένουν εκτεθειμένοι , δεν εξασφαλίστηκε κονδύλι

Χωρίς φάρμακα φαίνεται ότι μένουν ασθενείς όπως καταγγέλλει η Παγκύπρια Συντεχνία Σπάνιων Παθήσεων.

Ενα διαχρονικό πρόβλημα, το οποίο όμως ακόμα δεν έχει λυθεί. Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠαΣΣπ, Πάμπος Παπαδόπουλος στην εκπομπή "Alpha Καλημέρα" , "Το πρόβλημα των φαρμάκων είναι από τους πλέον βασικούς πυλώνες μέσα στο σύστημα υγείας. Επιτέλους, αυτές οι φαρμακευτικές αγωγές να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο σύστημα."

Συγκεκριμένα προκύπτει πρόβλημα με τα ονομαστικά αιτήματα για αγωγή , αφήνοντας εκτεθειμένους ασθενείς. Όπως αναφέρει δεν έχει εξασφαλιστεί κονδύλι για θεραπείες καρκινοπαθών ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που λειτουργεί η Συμβουλευτική Επιτροπή Φαρμάκων. Αναφέροντας ότι το σύστημα θα πρέπει, εκ των πραγμάτων, να μην αφήνει εκτεθειμένο κανέναν ασθενή ειδικά σε καινοτόμες θεραπείες.

Δείτε όσα ανέφερε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE